Lakridskugler med mere

Sanselige smagsoplevelser

Noget om producenten

Schöttinger er en traditionsrig, familieejet svensk virksomhed, der i mere end 60 år har specialiseret sig i mandler og nødder, samt forarbejdningen heraf. I dag drives virksomheden af far og søn, Klaus og Henrik, der er 3. og 4. generation.

De udnytter deres viden om eminente råvarer, solidt håndværk og godt købmandskab til at fremstille produkter i høj kvalitet til fornuftige priser.

Klaus og Henrik har tilført mange nye ideer og udviklet produktionen fra oprindelig marcipan og produkter til professionelle konditorer og bagere til nu også at tilbyde natursnacks og de lækre Heavenly produkter, samt proteinbarer og -kugler. Sidstnævnte med afsæt i, at Klaus er tidligere olympisk vægtløfter og ved, hvad det kræver at topperforme.

Teksten kan markeres og kopieres vha mus og ctrl+c

[easy_media_download url="https://www.gourmeture.dk/wp-content/uploads/2019/07/Schottinger.png" text="Download logo" force_dl="1" color="orange_dark"]

Tapasæske - dragerede mandler

Generelt

Ønsker du alt det bedste på en gang, eller kan du ikke vælge, så er Tapasæsken med chokoladeovertrukne mandler delikatessen, der bringer dig i det bedste humør. 

BLUSH (Hindbær), TRUE LOVE (Jordbær), PASSION (Passionsfrugt), LUST (Chokoladetrøffel) & VAIN (Saltkaramel) findes alt sammen i denne fantastiske kollektion. 

[easy_media_download url="https://www.gourmeture.dk/wp-content/uploads/2019/12/DSC00667.jpg" text="Download billede" force_dl="1" color="orange_dark"]
Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.