Syltetøjer

Sanselige smagsoplevelser

Noget om producenten

I 1938 købte Karl Dellgren et mejeri i Halland og omdannede det til et mosteri. Det er grundlaget for det familieejede Hafi, hvor 4. generation – Kajsa og Marcus har overtaget rorpinden.

Flere af Karls opfindelser, og hans kærlighed til de hallandske frugter og bær, har stor betydning for den skånsomme måde, Hafi den dag i dag behandler frugter og bær på. Karl definerede meget tidligt, at hans geléer ikke skulle være ”sirapsartad, klistrigt eller klibbigt och bör i största görliga mån kvarhålla lukten och smaken av den frukt, ur vilket det blivit framställt”. Det gælder stadig – og smages stadig.

Hafi har en stor del økologiske syltetøjer, benytter fortrinsvis lokale afgrøder til produktionen og størstedelen af råvarerne udgøres af vildtvoksende skovbær.

Glæd dig til at skrue låget af et glas fyldt med generationers viden om, og passion for velsmagende bær og frugter uden tilsætningsstoffer. Opbevar det derfor i køleskab efter åbning.

P.s. Syltetøjerne er også fint tilbehør til oste.

Alle tekster kan markeres og kopieres vha mus og ctrl+c

[easy_media_download url="https://www.gourmeture.dk/wp-content/uploads/2019/08/Hafi.jpg" text="Download logo" force_dl="1" color="orange_dark"]

Mango/kokos/
chili

Mango, kokos, chili Salsa er en hed og frugtig salsa. Chilien kan mærkes, men overtager ikke smagsbilledet. Et naturligt tilbehør til grillet kød, kylling og laks. Ønsker du en nem ret, hæld da en flaske over fersk lakseside og bag derefter 35 minutter i ovn. Servér med salat og ris til.

[easy_media_download url="https://www.gourmeture.dk/wp-content/uploads/2019/12/DSC00681.jpg" text="Download billede" force_dl="1" color="orange_dark"]

Tomat/
hickory

Hafis Tomat Hickory Salsa er en god og smagsrig tilbehør til grill. Passer også  fint til pulled pork og marinering af kød. Vores favorit er oksebov marineret med salsaen i nogle timer eller gerne natten over og så på grillen i en time.

[easy_media_download url="https://www.gourmeture.dk/wp-content/uploads/2019/12/DSC00682.jpg" text="Download billede" force_dl="1" color="orange_dark"]
[easy_media_download url="https://www.gourmeture.dk/wp-content/uploads/2020/05/Inspiration-til-Grillen.jpg" text="Download billede" force_dl="1" color="orange_dark"]

Fersken/
abrikos/
jalapeño

Fersken abrikos jalapeno chutney har en perfekt sammensætning af stærkt og sødt. Har man prøvet den, bliver man hurtig forfalden. Brug den til kød og ost.

[easy_media_download url="https://www.gourmeture.dk/wp-content/uploads/2019/12/DSC00677.jpg" text="Download billede" force_dl="1" color="orange_dark"]

Rødløgs-
chutney

Rødløgschutney passer til kød, paté og grilpølser. God at blande i crème fraiche eller som tilbehør på en skinkemad. Vores favorit er dog ovenpå vildsvinepatéen fra Quatrefages.

[easy_media_download url="https://www.gourmeture.dk/wp-content/uploads/2019/12/DSC00676.jpg" text="Download billede" force_dl="1" color="orange_dark"]
Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.