Om os

Sanselige smagsoplevelser

Historien

Ronny Persson grundlagde i 2007 Aisinger Agenturer som en mindre virksomhed i Nordsjælland. Ronny ville gerne bruge hans erfaringer efter mange år med rejser til kakao-, kaffe- og teplantager verden over.

Ronny lagde vægt på at vælge leverandører, der med engagement, ansvarlighed og glæde kan forsyne krævende danske ganer med unikke produkter. 

Igennem de følgende 12 år opbygger Ronny et netværk af producenter, der leverer højkvalitetsprodukter til rimelige priser. Det bliver til ganske mange messe- og producentbesøg inden det daværende produktsortiment var skabt. 

Midt 2019 sælger Ronny virksomheden til Mette Lundin og John Viuf, der efter de første 6 måneder flytter virksomheden til Birkerød for at fordoble lagerkapaciteten, da en seriøs udvidelse af sortimentet var planlagt. I løbet af 2020 blev sortimentet tredoblet. En udvikling, der tænkes fortsat på grund af den forrygende modtagelse af de nye varer, herunder udvidelsen over mod det salte køkken.

Primo 2021 blev det til endnu en flytning til den nuværende placering i Allerød med +500 m2 lager, kontor og showroom.

Februar 2021 får virksomheden nyt navn, der afspejler vores forretningsområder: Gourmeture, som er en ordleg på Gourmet og konfekture. Aisingernavnet er egentligt Ronnys tidligere svigerfars efternavn og har ingen tilknytning til os.

Du kan læse mere om Mette & John og deres tanker nedenfor.

John

Jeg har været økologisk fødevareproducent i 15 år og er lidt af en gourmet. Jeg har herudover mere end 25 års ledelses- og forretningsudviklingserfaring fra store danske og internationale it-virksomheder, særligt med fokus på kundeservice. 

Jeg nyder at arbejde med fødevarer og skabe smagfulde oplevelser. 

Mette

Jeg har været selvstændig i de seneste 20 år og har mere end 15 års erfaring med detailhandel fra egen butik og forstår indgående, hvad der betyder noget, når man skal håndtere en travl hverdag som butiksindehaver.

Jeg har også stor erfaring i, hvad der betyder noget for at give kunder og gæster en god oplevelse gennem mere end 15 års erfaring i Hotel- og restaurationsbranchen i ind- og udland.

Fremtiden

Vi vil arbejde målrettet på udvide sortimentet med attraktive varer, der ikke står på hylderne i enhver butik.

Vi tilstræber en tæt kontakt med den enkelte forhandler og ønsker en dialog, der udfordrer og udvikler.

Vi foretrækker mindre, gerne familieejede producenter og arbejder mod langvarige forbindelser til gavn for hele værdikæden.

Succeskriterie

Vi måler vores succes på, hvad du som forhandler kan sælge – ikke, hvad vi kan sælge til dig. Vores indgangsspørgsmål er derfor ofte: Hvad har brug for? Det kan godt være, at vi kan lave et enkelt eller to store salg til dig, men hvis de bliver stående i butikken, så er der ikke forretning i det.

Miljø

Vores chokolader stammer næsten udelukkende fra UTZ certificerede plantager, der sikrer fornuftige forhold for bønderne og ikke mindst deres ansatte. UTZ er en mere vidtrækkende certificering end Fairtrade-ordningen. UTZ har i øvrigt indgået i et samarbejde med Rainforest Alliance for at stå endnu stærkere i markedet.

Vi genbruger så stor en del af indkommet pakkematerialet som vi af hensyn til fødevarehygiejne forsvarligt kan gøre.

Vi affaldssorterer det spild, der er i vores virksomhedsdrift.

Vi har ændret skadedyrsforebyggelse til at være miljømæssigt skånsom.

Vi foretrækker producenter, der i produktionsformen tænker miljømæssigt og økologiske varer har altid et fortrin i vores udvælgelsesproces af nye produkter. 

Fremtidige produkter, hvori der indgår palmeolie, vil være fra RSPO-certifierede plantager.

Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.