Er du klar til lakrids, der:
Er rettet mod specialhandlen Er kompromisløs Har perfekt bid - uden gelatine

Så hils på Hollands lækreste lakrids - og Danmarks!

Sød

Denne lakrids er fundamentet for “Hollands lækreste lakrids”. En lakrids der har været næsten 25 år undervejs. Alle årene har Klepper sr. (Willem) har været stålsat i hans kundeløfte: “Sålænge jeg sælger slik, så sælger jeg det bedste slik, der findes”.  

De lakridser som Willem solgte på Alkmaar markedet levede bare ikke op til løftet og det fik Willem og Huub (Klepper jr., som bogstaveligt talt voksede op i slikboden) til at eksperimentere og efter masser af afstikkere til mindre heldige versioner undervejs ramte de det, som kunder bare kommer tilbage efter, gang på gang: “De Beste Drop Ooit” – på dansk: “Den Bedste lakrids nogensinde“. Sød, fabelagtig konsistens og klar ren smag af lakrids.

Salt

Ovenpå successen med den søde lakrids, var vejen banet for at gå den salte vej. Med vanlig kompromisløshed begyndte jagten på det mest udsøgte salt i verdenen og efter at have undersøgt salt fra flere kontinenter endte jagten og valget faldt på uraffineret keltisk salt, der er håndudvundet fra saltmarsken på den franske halvø Guérande.

Saltet bliver hverken vasket eller tørret, hvilket bevarer alle mineraler intakt. Nogle hævder, at det er verdens sundeste salt.  

Resultat er en saltlakrids, der balancerer perfekt med sukkerindholdet og har en næsten flødeagtig fornemmelse i munden.

Honning

Nu var der både en sød og en salt lakrids. Willem og Huub ønskede at tilføre noget nyt til lakridsgenren. Valget faldt på honning.

Selvfølgelig ikke en hvilken som helst honning. Det skal naturligvis være Hollands bedste og den kommer fra Biesbosch National Park, som er naturområde, der drives med respekt for bier og blomster…

Du skal unde dig selv at smage denne lakrids. Allerede når du åbner poser fornemmer du duften fra det 12 % høje honningindhold – helt vidunderligt. Det er flydende guld!

Klepper&Klepper støtter ved brugen af dette honning den fortsatte bæredygtige drift af naturområdet.

Willem Klepper

Du skal selvfølgelig ikke vente

Gourmeture har arbejdet et helt år på at få disse lakridser til Danmark og nu er omsider lykkedes. 

Vi er vildt begejstrede og synes, at lakridserne kun kan komme for langsomt i handlen. Derfor har vi lavet et tilbud til dig: 

Et kolli af hver smag
(3*20 poser á 200 gram)

1.350,- kroner

Vi betaler fragten
Du sparer i alt 15 %

Tilbuddet gælder til og med 17. april. Normalpris: 25 kroner pr. pose.

Huub Klepper

send fluks

VIl du vide om lakridserne, Willem og Huub?
Klik på afspiller-ikonet herunder.

K&K_Volzoet_Dropshot
Scroll til toppen

Vores telefonleverandør har desværre problemer.

Det gælder hele Sjælland og Fyn.

Vi undskylder for bøvlet og krydser fingre for en hurtig løsning.

Du kan stadig sende en mail til os.